logo
Camperdown house 
Finalist: 2016 Dulux Colour Awards
Shortlisted Finalist: 2016 Marrickville  Sustainable Building Award

Renovation of a nineteenth-century terrace house and former shop that had been significcantly modified.  The house was stripped back to its orginal bones and the circulation was re-arranged around a new stair atrium.   The new rooflight overhead now brings daylight down into the centre of the house.  Much of the original brickwork was retained.

Camperdown house Ben Giles ArchitectCamperdown house Ben Giles ArchitectCamperdown house Ben Giles ArchitectCamperdown house Ben Giles ArchitectCamperdown house Ben Giles ArchitectCamperdown house Ben Giles ArchitectCamperdown house Ben Giles ArchitectCamperdown house Ben Giles ArchitectCamperdown house Ben Giles ArchitectCamperdown house Ben Giles ArchitectCamperdown house Ben Giles ArchitectCamperdown house Ben Giles ArchitectCamperdown house Ben Giles Architect

Photography: Katherine Lu